Een sfeervolle Suite

Bij binnenkomst tref je direct een gezellige (ontbijt) bar aan, een kitchenette “baristo meubel” met daarbij alle koffie en thee faciliteiten inclusief een minibar met vriesvakje. Een magnetron, indien gewenst, is beschikbaar.

Het ontbijt kan, indien gewenst en mogelijk, ook geserveerd worden in onze “Japanse” tuin. Het ontbijt kan afgestemd worden op eventuele speciale wensen.

De zithoek met een comfortabele bedbank, uitgeklapt 110x 210 cm, dit voor een eventuele derde gast, dan wel voor kinderen, en een relaxfauteuil.

Het slaapgedeelte, een comfortabel 2-persoonsbed (Auping) van 180×210 cm, met de nodige sfeerverlichting en een smart tv met oa HBO films & series en Netflix, de tv is draaibaar richting de zithoek. Wi-Fi is gratis beschikaar.

De luxe badkamer heeft uiteraard een toilet, maar ook een grote douchecabine, 100×140 cm,  met een regendouche. Van washandje tot badhanddoek, alles is aanwezig tot en met een haarfohn.

Prijs per nacht, incl. uitgebreid ontbijt in ‘Japanse tuin’*

  • 1 persoon: € 120,-
  • 2 personen: € 130,-
  • 3 personen: € 190,-
  • 2 personen met kind(eren): op aanvraag

Excl. toeristenbelasting € 2,00 per persoon, per nacht.

Er geldt een minimum verblijf van 2 dagen per boeking. Uitzonderingen zijn soms mogelijk, hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen.**

Bij een verblijf van 3 dagen of langer is de prijs op aanvraag.

* Indien de weersomstandigheden dit toelaten.

Elektrische fietsen

Fietst u graag in onze prachtige regio? Wij kunnen (bijna) nieuwe elektrische fietsen voor u regelen. Meer weten? Neem gerust contact op!

Check de beschikbaarheid

Check de beschikbaarheid