Bijzonder overnachten in Gorinchem

Heerlijk overnachten in het centrum van Gorinchem? U bent van harte welkom in onze stijlvolle Bed & Breakfast! Bij ons kunt u bijzonder overnachten in de mooiste vestingstad van Nederland. Naast alles wat Gorinchem en de directe omgeving te bieden heeft, geniet u van een gastvrij verblijf in B&B Suite No.3. Het zal u werkelijk aan niets ontbreken!

Een verblijf in onze luxe B&B

In 2021 openden wij de deur van B&B Suite No.3 aan de Kalkhaven in Gorinchem. De locatie ligt uiterst gunstig op amper 5 minuten loopafstand van hartje ‘Gorcum’. De Bed & Breakfast beschikt over een eigen ingang aan de voorzijde van het pand. Bij binnenkomst ziet u direct dat de ruimte met oog voor detail is ingericht. U treft er een ontbijtbar, Barista meubel (met koffie/thee faciliteiten en minibar met vriesvakje) en een zithoek. In het slaapgedeelte staat een bijzonder comfortabel Auping bed. In de luxe badkamer kunt u volop genieten van een ruime douchecabine met regendouche. Kortom, de sfeer en alle faciliteiten zijn aanwezig om bijzonder aangenaam te overnachten in onze fijne en mooie stad Gorinchem.

Heerlijk ontbijt

Het verse ontbijt kan afgestemd worden op eventuele speciale wensen. Indien u dat wenst (en de weersomstandigheden het toelaten), serveren wij het ontbijt in onze “Japanse” tuin. Hier kunt u heerlijk op uw gemak in de buitenlucht genieten.

Reviews

Wij zijn ontzettend trots op de prachtige reviews die wij sinds de start mochten ontvangen. Uiteraard zullen wij er alles aan doen, om ook uw verblijf tot in de puntjes te verzorgen!

Gorinchem heeft veel te bieden

Wanneer u in Gorinchem komt overnachten, dan wilt u misschien weten wat onze stad te bieden heeft? In en rond Gorinchem kom iedereen aan zijn of haar trekken. Cultuur, natuur, restaurants, winkels, wandelen, fietsen en varen. Alle ingrediënten zijn aanwezig!

Als mooiste vestingstad van Nederland ligt Gorinchem aan de Merwede en de Linge. Om het oude centrum, waarbinnen onze B&B ligt, zijn de oorspronkelijke vestingwallen nog nagenoeg helemaal intact. Het wandelpad over de stadswallen biedt prachtige uitzichten. In het centrum treft u natuurlijk ook karakteristieke panden, kerken, musea, plezierhavens, een (rivier)strand en sfeervolle straten en pleinen.

Het hele jaar door zijn er exposities, evenementen en activiteiten in Gorinchem. Een groot deel is terug te vinden in onze agenda. Tijdens uw verblijf kunnen wij u natuurlijk ook de nodige tips geven en uiteraard kunt u ook nog bij het VVV binnenlopen (5min.).

De omgeving

Gorinchem is ook een uitstekende verblijfplaats om de directe omgeving te verkennen. Heerlijk wandelen of fietsen door de West-Betuwe, langs de Linge of de Giessen. Overvaren naar Woudrichem of Slot Loevestein. Een bezoek brengen aan Kinderdijk of varen in de Biesbosch, het is allemaal mogelijk.

Zien wij u snel?

Bent u klaar voor een bijzondere overnachting in Gorinchem? Wij verwelkomen u graag! Check de beschikbaarheid in de planner of neem gerust persoonlijk contact met ons op.

Hartelijke groet,
Uw gastvrouw en gastheer, Nell en Koos

Check de beschikbaarheid

Check de beschikbaarheid