Laden Evenementen

De komende tijd zijn in restaurant Metropole aan het Melkpad 3 te Gorinchem reisfoto’s te zien van Ron de Regt. Deze geboren Gorkummer leerde de kneepjes van het fotograferen onder andere via cursussen op de Rotterdamse Fotografieschool.

Als fotograaf krijgt hij de kans tijdens zijn reizen om plaatsen, dieren, mensen en culturen te ervaren tijdens het fotograferen. Nu probeert hij via deze unieke foto-expositie de kijker diezelfde ervaring te brengen.

Reizen is een fantastische activiteit, elke bestemming heeft zijn unieke schoonheid die Ron vastlegt door de lens van zijn camera. Bezoek binnenkort eens Metropole en laat je verrassen door zijn fascinerende beelden.

Speciaal voor deze expositie is er een album “door de lens” te koop op de locatie. De 24 fotobladen bevatten een selectie reisfoto’s. Wil je meer foto’s van Ron zien, kijk dan op https://instagram.com/ronderegt

De toegang tot Metropole is gratis, openingstijden zijn dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 – 21.00 uur (uitzonderingen voorbehouden).

Metropole

Restaurant Metropole is gevestigd in een historisch pand in de binnenstad van Gorinchem. Het pand is gebouwd in 1887 door Gerrit van Andel en ontworpen in een Neoclassicistische stijl door architect M.A. Treffers. De gevel met Jugendstil-elementen dateert uit 1905. In 1921 is het pand verbouwd tot de huidige omvang en heeft het ook de naam Metropole gekregen.

Metropole is een restaurant met een warm en stads karakter, waar je bij binnenkomst je meer dan welkom voelt. Een ontmoetingsplek waar je afspreekt om te genieten van koffie / thee of voor de lunch of diner om te genieten van lokale producten.

“reizigers verdwalen niet ….. zij ontdekken plekken waar zij nog niet zijn geweest

Wanneer

  • Dagelijks t/m 31 juli 2024

Prijzen

  • Gratis

 

Bron: Mooi Gorinchem

Ga naar de bovenkant